Over Ons
U kunt op ons rekenen om goede diensten te krijgen

AASV is een laagdrempelig en informeel kantoor in Mijdrecht die zowel de startende als de gevestigde ondernemingen tot zijn klantenkring mag rekenen. Door intensieve contacten te onderhouden en regelmatig langs te gaan weten we wat speelt bij de ondernemer en zijn onderneming.
De laatste jaren zijn in ons vakgebied veel werkzaamheden geautomatiseerd en zijn software pakketten verbeterd. Hierbij kunt u denken aan communicatie / aangiften met de belastingdienst, innovatieve administratiepakketten (online pakketten, bankafschriften inlezen, facturen mailen, inkoopfacturen inlezen hierdoor lagere kantoorkosten, zoals drukwerk, portokosten, etc.) en jaarrekeningen, liquiditeitsbegroting, kengetallen worden met een druk op de knop gemaakt.

Heeft u hiervan iets gemerkt in de facturatie van uw accountant- of administratiekantoor?

Wij zijn dan ook van mening dat wanneer u echt advies had gekregen van uw externe adviseur u deze voordelen binnen uw eigen onderneming meteen gemerkt zou hebben. Het wordt tijd dat de ondernemer het geld wat hij heeft verdiend door hard te werken niet uitgeeft aan externe partijen die geen meerwaarde geven aan zijn onderneming.

Vooral de startende ondernemer die in het begin veel externe zaken moet regelen die niet direct te maken hebben met de ondernemingsactiviteiten loopt tegen een muur van vragen op.
Het stellen van deze vragen aan een accountants-of administratiekantoor leidt meteen tot hoge kosten. Zoals bij u inmiddels bekend is zijn de opstartkosten toch al hoger dan u in eerste instantie had verwacht. Het niet (durven) stellen van uw vragen zorgt voor geen juiste start van uw onderneming en kan zelfs voorzorgen dat uw onderneming minder snel groeit of geen positie krijgt in de markt. Het is in de praktijk dan ook gebleken dat veel startende ondernemers na 3 jaar hun  nderneming weer staken. Zoals de naam van de onderneming al aangeeft willen wij dit voorkomen door samen met u ervoor te zorgen dat de onderneming goed in de markt staat.

U investeert in uw onderneming en wij in u.

Voordelen AASV:

Mogelijkheid om de werkzaamheden te verrichten op zaterdag of in de avond uren, zodat u door kunt met uw dagelijkse activiteiten en geen kostbare werktijd vrij hoeft te maken voor uw adviseur
Zeer aantrekkelijke standaardtarieven voor starters, ZZP-ers en MKB
U brengt de administratie langs en na afhandeling brengen wij uw administratie terug
Elk kwartaal overleg/uitleg van de stand van zaken adhv uw administratie
Het geven van adviezen over administratieve lasten verlichting binnen uw onderneming adhv de bestaande software pakketten en de inrichting daarvan
Niet weken wachten op een antwoord of een jaarrekening
Een telefoontje / advies wordt niet meteen doorberekend

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen uw nieuwsgierigheid te hebben gewekt voor het maken van een vrijblijvende afspraak.