Tarief

De kosten van een accountant of boekhouder zijn vaak pas achteraf bekend. Dit zorgt ervoor dat ondernemers bang zijn om advies te vragen. Wij hanteren vaste tarieven die vooraf afgesproken zijn.

Voor de Startende ondernemers, ZZP-ers en de kleine MKB-bedrijven hanteren wij zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen voor u de administratie, aangifte OB elk kwartaal en de jaarafsluiting inclusief fiscale aangifte. Tevens kunt u gratis en onbeperkt advies vragen over van alles waar u als (startende) ondernemer tegen aan loopt. Pas bij zeer specifieke opdrachten wordt een tarief in rekening gebracht, maar hier wordt van tevoren uitvoerig melding van gemaakt met de verwachte kosten. Voor B.V’s en de grotere MKB-bedrijven verstrekken wij een vast tarief voor de diverse diensten op aanvraag.

Maak nu kosteloos een afspraak om te zien of de klik aanwezig is om samen uw (startende) onderneming goed in de markt te zetten. Laat u niet tegenhouden dat reeds kwartalen zijn verwerkt,want voorgaande kwartalen worden kosteloos ingeboekt.

Verschillen, aanwijzingen danwel adviezen zullen hierdoor meteen aan het licht komen.